Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, szerintetek első...

Lányok, szerintetek első francia manikűrnek ez milyen? Mire figyeljek oda legközelebb?

Figyelt kérdés

Most csináltam magamnak életemben először francia manikűrt. Netről néztem hozzá útmutatót. Ilyen lett:

[link]

(az ekcémás bőrömet ne nézzétek)

Szerintetek jó lett? Hogyan csinálhatnék szebbet? Esetleg fel tudnám dobni valami egyszerű mintával?

2012. jún. 4. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
A fehér rész túl vastag, nem kell rá ennyi réteg. Meg nem is teljesen egyenes az a rész. Kicsit hosszabb körmön jobban nézne ki.
2012. jún. 4. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaa, ilyen csutka körmön nem néz ki jól.
2012. jún. 4. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem jó lett.
2012. jún. 4. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki,max nem ilyen vastagon nem kell a fehéret. Ha veszek körömmatricát ragaszthatsz rá :)
2012. jún. 4. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó lett, főleg így elsőre!;)

Szerintem is hagyhatnád kicsit nagyobbra a körmöd!

A mintáról pedig: lehet venni ilyen matricákat, amire rá kell kenni 1-2 réteg lakkot és nagyon szépen mutat. Meg vannak olyan lakkok,amiben nagyon vékony az ecset, így tudsz velük különböző motívumokat, vonalakat vagy akár figurákat a körmödre festeni.

Bár én azt ajánlanám,hogyha francia manikűrt csinálsz, akkor már ne legyen mellette nagy minta!

Sok sikert :D

2012. jún. 4. 14:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Hogy értve vastag? Túl széles a csík, vagy túl sokszor mentem át rajta?

Sajnos nem tudom hosszabbra növeszteni a körmömet, mert általában letörik, ha meg mégsem, akkor nagyon zavar, hogy túl hosszú. Főleg amikor festek, nem tudom kényelmesen megfogni az ecsetet.

Akkor inkább ne is fessem ki egyáltalán? Vagy ilyen rövid körömhoz mi illene jobban?

2012. jún. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!