Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez igaz lehet vagy csak kamu?

Ez igaz lehet vagy csak kamu?

Figyelt kérdés
Ma egy lány aztmondta, hogyha felül festem ki a szemem szemceruzával akkor nagyobbitsa a szemet és ha alul akkor kisebb lesz a szeme vagy kisebbnek tünik. Nem tudom pontosan. Állitolag egy divattcikkben olvasta.

2012. jún. 3. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen elõfordulhat.En ugy szoktam alul-felül és akkor szépek lesznek a szemeim.
2012. jún. 3. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha alul is kihúzod a vízvonalon feketével, akkor kisebbnek fog tűnni a szemed, viszont ha az alsó vízvonalon fehérrel húzod ki + alatta feketével, akkor nagyobbnak.
2012. jún. 3. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
nagyobbítsa??!!
2012. jún. 4. 05:18
 4/7 anonim ***** válasza:
igaz, de nagyon keveseknek áll jól a vízvonalon kihúzás.
2012. jún. 4. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
igaz.
2012. jún. 4. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Alul fehérrel húzd ki, felül feketével, úgy a tuti
2012. jún. 4. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Van benne igazság. De én ennek ellenére mégis ki szoktam húzni alul is, szemhéjtussal ráadásul cicásra és nekem ígyis nagyon szép nagyok a szemeim. Szerintem sokat számít az is, hogy milyen szempillaspirált használsz!
2012. jún. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!