Most mit csináljál? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval kb fél éve lett belőve a fülmbe a 3.lyuk még nem porc de közel és most bizsu volt benne kivettem és volt benne egy nagy összeszáradt gennyes csomó amit megnyomtam és folyt belőle a véres gennyt, ezt teljesen kinyomtam és lefertőtlenítettem ,beraktam egy orvosi fémet hogy hát ha jobb lesz, de ma kivettem és véres volt a fülbevaló. Most mit csináljak nem akarom benöveszteni . és eléggé fáj2012. jún. 1. 20:05
1/4 anonim válasza:
ha faj akkor orvos }mennyire faj? allandoan? vagy csak?}
vagy hagyjd begyogyulni
benoveszeted
ennyi
es ujra lukasztod..
porc nem szamit... ha faj es kellemetlen akkor orvos
vagy csak vedd ki a fullbevalot
pihentesd
ertem, h nem akarod benoveszteni
de
ha faj.
.
es akarhanyszor kiloheted meg
(mint en)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem fáj hogy orvoshoz menjek akkor fáj amikor ki akarok venni a fülbevalót ,de nem szeretném benöveszteni ugyan ez lenne és minden előröl kezdődne de köszi a választ:)
2012. jún. 1. 20:45
3/4 anonim válasza:
Szerintem mindentől függetlenül menj el vele orvoshoz, mert az nem túl jó jel, hogy véres és gennyes... főleg így, hogy már fél éve ki lett lőve.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy nagyon komolyan vennének a sebészeten egy ilyen kis semmiséggel max lefertőtlenítenék azt én is megtudom csinálni de köszönöm :)
2012. jún. 1. 21:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!