Hogyan lehet a leghatékonyabban kihegyezni a szemceruzákat?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom, vegyek tekerőset, de van itthon egy csomó fa szemceruzám, és egyszerűen lehetetlen őket hegyezni a puha hegyek miatt. Elhasználom a tetejét, és kész, meg vagyok lőve utána... Nincs valami tippetek? Nem szeretném kidobni őket.2012. máj. 30. 21:10
1/4 anonim válasza:
Szemceruza hegyezővel már próbáltad?
2/4 anonim válasza:
Én nemszeretem a tekerőset, ezért csak hagyományosat szoktam venni, egy hegyezőt vegyél, amit csak erre használsz :) Nekem is csak ezzel sikerült. Csak nagyon vigyázz mert én többször túlhegyeztem és kiesett a hegye :D szóval inkább minden tekerés után nézd meg :D
3/4 anonim válasza:
Hegyezés előtt tedd be egy időre a mélyhűtőbe, így keményebb lesz a hegye és könnyebb hegyezni.
4/4 anonim válasza:
Tedd hűtőbe. Fagyasztóban gyorsabb, de hosszú időre ne hagyd benne, mert a lecsapódó víz, meg a fagyás sem túl jó nekik. :D
Mondjuk én hegyezővel nem szeretem, van mindenfélém, de mingig beletörik, meg teli lesz apró famorzsalékkal, ami a hegybe tapad, és azért nem szeretném, ha a szemembe kerülne véletlenül. :S Egy éles késsel, sniccerrel gyorsabban és hatékonyabban meg szoktam oldani. :D Ha nem tudod, hogy kell, kérdezd meg apukádat/férjedet, ő biztos profi benne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!