Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves kortól lehet piercin...

Hány éves kortól lehet piercinget csináltatni? Mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Nyáron leszek 14 éves és szeretnék egy száj piercinget.Nem tudom hogy hány éves kortól lehet meg hogy mennyire fáj,és hogy kellenek-e orvosi papírok.Előre is köszi a válaszokat!

2012. máj. 22. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem neked csak szülői beleegyezéssel lehet.

Az hogy mennyire fáj sok dologtól függ.

A legfontosabb hogy hova szúrják.

De azért eléggé fontos az is hogy ki szúrja.

2012. máj. 22. 17:31
 2/6 anonim válasza:

ha szuleid engedik akkor OK

mindenkeppen szalonba csinaltasd a piercinget

nekem az orromban van az picit fajt

aztan a szam felett kicsit balra es az annyira nem fajt

de ha megunod akkor nem nol be

2012. máj. 24. 15:58
 3/6 anonim válasza:

nagyon fáj!

mindenképp szalonban csináltasd, és figyelj oda az utókezelésre, semmi tejtermék, míg meg nem gyógyul, étkezések után öblögetés phlogosollal, satöbbi, egy korrekt piercer elmondja. Orvosi papírok nem kellenek, szülői beleegyezés mindenképp, de normális helyeken akkor szúrják csak, ha el is kísér anyukád vagy apukád.

2012. jún. 5. 03:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2012. jún. 5. 15:54
 5/6 c.kamilla válasza:
Mit írtatok a beleegyezési papírra? mert nekem vinnem kéne valamit amit anyu ír.. de nemtudom mit kéne ráírni..
2012. júl. 5. 18:24
 6/6 anonim válasza:
100%

Általában a szalonokban van rá formanyomtatvány, ha mégsincs, akkor kb. ennyit:

Beleegyező nyilatkozat

(szülő neve) beleegyezem, hogy (gyermek neve) (született: (születési dátum)) testékszert szúrasson, a gyógyulás folyamatát figyelemmel kísérem, bármilyen rendellenesség esetén gyermekemet orvoshoz viszem.

Dátum, aláírás

2012. júl. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!