Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves kortól néz ki jól a...

Hány éves kortól néz ki jól a műköröm?

Figyelt kérdés

ezen a kérdésen múlik hogy lesz e műkörmöm vagy nem.

hány éves kortól néz ki/áll jól a műköröm?

2009. jún. 27. 23:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
79%
Szerinted nekünk nincs elegünk egy kis visszapofázó csitriből?Aki azt hiszi magáról,hogy ő a világ közepe?Nehogy már azt hidd magadról!Értsd már meg hogy KISLÁNY vagy!
2009. júl. 20. 21:51
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Te nyáladzó okádékkupac, nem érsz többet, mint egy főtt heregolyó ami a pöcegödörben rohad, ha most itt lennél belefújnám a taknyom a szádba! Hogy a szarógörcs rohasszon szét!

Olyat beleböfögök abba a ragyás fejedbe, hogy kikönnyezed a fülzsírodat !!!

Utóirat: Ne basszál fel még egyszer, mert megveszlek kilóra!

2009. júl. 20. 21:58
 33/38 A kérdező kommentje:
az utolsó elég köcsög úgyértve nem én hiszem magamról hogy nagy vogyok hanem Ő!
2009. júl. 24. 22:30
 34/38 A kérdező kommentje:

ja és már bocscscscs!de nem én vagyok a csitri mert attól hogy így beszéltek attól nem lesztek nagyobbak és ha ti kiírjátok a véleményetek akkor én is azt csinálom a saját kérdésemnél amit akarok!!!!!!!!!!!!!:@

többet nem fogok semmi választ ideírni max ha arról van szó hogy nem írok többet vagy hogy milyen hülye ribanc vagyok

ennyi császtok :D:S

2009. júl. 24. 22:33
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok. rágom a körmöm. műkörmöm van :O

szerintem 14től simán... de azért 10-11nek nagyon nem ajánlanám! (de kinek engedik meg annyi idősen?)

2009. júl. 30. 15:08
 36/38 A kérdező kommentje:
köszi te jó fej vagy :D12 vagyok és már nem akarok műkörmöt :$
2009. aug. 3. 21:31
 37/38 Doddie ***** válasza:

ujj. xD

Háátoo. Én 11 vagyok, de én csak 14 éves koromban kaphatok anyutol egy csináltatást. És nem akarok beleszólni, de amit itt az elöbb visszaolvastam, elég "gyerekes" volt, és néhányan persze csunyan illettek teged IS, de akkor is, ha okosan válaszolsz, okos maradsz... :D

Mindegy, a lényeg, hogy még ne csináltass, baratnomnek volt/van, es nemtud írni.. -.-"

2011. febr. 11. 21:25
 38/38 anonim ***** válasza:
nagyon szép tud enni, de káros
2011. máj. 7. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!