Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használjak...

Milyen alapozót használjak zsíros és néha pattanásos bőrre? Sajnos még 1 se vált be

Figyelt kérdés
Már nagyonsokfajtát kiprobűltam de sajnos egyik se marad megy ugy ahogy kéne. Sokat nem tettem rá egyikből se mert az ugy meg nemszép sztem.Ha vki tud nekem vmi jót ajánlani azt megköszönném.
2009. jún. 27. 21:36
 1/8 anonim válasza:
29%
Sóssav
2009. jún. 27. 21:59
 2/8 A kérdező kommentje:
deNAGYbaromvagy!!!!!
2009. jún. 27. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még azt se tudja leírni helyesen,hogy sósav...
2009. jún. 27. 23:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy is,leeht nem itt kéne ilyeneket kérdeznem,lehet elkéne mennem jelyekre tanácsoakt kérni.Csak gondoltam,ha vki már tapasztalt hátha jobban tud majd segíteni.Bocsánat ha tévedtem.
2009. jún. 27. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Ebben a mostani nyári párás melegben ne használj alapozót, inkább csak meleg vizet és kénes v. egyéb szárító szappant, ezt viszont lehet naponta többször is. Kénes szappan a patikában kapható. És kencefice helyett lehet megtanulni a magyar helyesírást.
2009. jún. 27. 23:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kiprobálom a szappant.Igazából a túlzott zsírosodás miatt gondoltam az alapozóra,föként így nyáron nagyon zsírosodik :( Tudok magyarul írni,csak gyorsan írtam le. Amugy 19 éves vagyok.
2009. jún. 27. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, a vichy folyékony alapozóját ajánlom, a nagyobb gyógyszertárakban kérhetsz mintákat is.
2009. júl. 2. 21:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem,és Köszönöm!
2009. júl. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!