Szerintetek egy orvosnak lehetnek tetoválásai?
én konkrétabban a karra és a lábra gondolok
plasztikai sebésznek
lány:)
Miért ne lehetne? Egyik törvény sem tiltja.
Az más kérdés, hogy a tetoválás ÁLTALÁBAN a kevésbé iskolázottak között fordult elő, de mára már ez sem igaz. Ha körülnézel, szinte minden társadalmi csoportban, rétegben szép számmal előfordul.
Persze nem mindegy, milyen is az a tetoválás. Egy szép. művészi minta akár még esztétikus is lehet. Viszont egy primitív rajz, vagy vulgáris kép, felirat nagyon kiábrándító, sőt visszataszító is lehet.
Pedro
De persze lehet, hogy egy plasztikai sebésznél ez csak önreklám.
Ezt mutogatja a páciensnek, és mondja: "Látja, ha akarnám, ezt itt nyom nélkül eltüntethetném!"
:-) Pedro
köszi az értelmes válaszokat :)
én persze majd olyat szeretnék ami jelent számomra valamit
na meg persze nem divatból csináltatnám
mindenképp jelentéssel bíróakat szeretnék
hát ízlések és pofonok
mindenkinek más tetszik van aki konzervatív van aki extrémebb
mondjuk én láttam már a geriátrián egy tetovált srácot
ápoló volt
én is csodálkoztam hogy hogyhogy ilyen helyen dolgozik
totál el volt fogadva az öregebbek körében is
Szerintem ne tedd. Sajnos a mai társadalom eléggé vaskalapos és nálunk még a 'ruha teszi az embert'. Lehet megcsináltatod, szép lesz örülsz neki, bódottág, vidámtág, aztán egy napon munkahelyet akarsz váltani, és ez lesz a valódi ok, amiért visszautasítanak. Csináltasd olyan helyre, ahol nem látják.
(Egy tetovált cégigazgató :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!