Ezt hogyan kell használni? Garnier
Figyelt kérdés
[link] bőrradir és pakolás lenne.És ezt kb egy 15 éves lány is használhatja olvastam róla,hogy jó pattanásokra is,tapasztalatok?vélemények erről a termékről? és kb heti hányszor kel ezt használni?2012. máj. 19. 16:12
1/2 anonim válasza:
A leírása szerint használhatod ugye arclemosóként is minden nap, de arcradírként is meg maszkként. Na most mivel vannak benne radírozó golyócskák, ezért én biztosan nem használnám minden nap. Arcradírként max heti egyszer, és pakolásként is. Sztem nem a legjobb választás, és drága is. Nekem mindenre külön termékem van. De végülis megveheted, mert 1500 forintért kb lesz maszkod is meg arcradírod is. Én csak 2szer használtam a barátnőmét, ezért a hatásáról nem tudok nyilatkozni. Maszkként talán kicsit szárít, arcradírnak meg nem a legjobb, mert nekem túl kevés benne a radírozó cucc.
2/2 anonim válasza:
Nekem van, és imádom. Inkább maszkként szoktam használni, 20 perc után lemosom, de ha nem maszkként, akkor fürdés közben radírként. Ja és ha van egy csúnya, kinyomott patim, este ráteszek egy pöttyöt, és látványosan segít rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!