Teoválást szeretnék de nem tom hogy?
Egyáltalán nem a csuklón a legfájdalmasabb.
Amúgy tucat tetkó, szerintem találj ki valami egyedibbet, és a másik, hogy 18 év alatt nem tetováltathatsz, csak szülői beleegyezéssel
1. Találj valami egyedi mintát, ne ilyen tucatot varrass magadra. Az ilyen sablonmintákat nagyon sokszor megbánják később az emberek...
2. 16 évesen még ne akarj tetoválást, ráérsz később is. Én 23 évesen tetováltattam, és nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna bármiről is. (Ez szerintem szintén azért jó, mert ha vársz pár évet, és még mindig kitartasz a minta mellett, kevesebb az esélye, hogy megbánod. Tudom, ismétlem magam, de ne feledd, a tetoválás egy életre szól, jól meg kell gondolni, mi kerüljön a bőrödre...)
Az ára nagyban függ, hogy hol és kivel csináltatod. Megkérdezte szalonban, az enyémet úgy 9 ezer körül vállalták volna, tetováló ismerősöm, aki otthon varr, megcsinálta 4500-ért. De csak olyannak varrass, akinek láttad a munkáit, és megbízol benne!
A fájdalom csuklón szerintem nem vészes, nekem egyáltalán nem fájt, nem éreztem szinte semmit. Mondjuk nekem magas a fájdalomküszöböm.
23L
*nagyban függ attól
*megkérdeztem
*olyannal
Bocsi a hibákért, fáradok már. xd
csuklón bazira fáj elvileg, amúgy olyan 4-6ezer körül. szalon függő.
azért ezen szerintem még gondolkozz pár évet, hogy emgtaláld a sázmodra legmegfelelőbb, hozzád leginkább illő és neked legtöbbet jelentő mintát! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!