Segítség! Sárga lett a körmöm a lakkozás miatt. El lehet-e ezt valahogy tüntetni, vagy meg kell várni, hogy lenőjön? Addig viszont muszáj lenne festeni, mert ronda. Ördögi kör?
először is nem ártana tudni, hogy mi ez bizonyos jó márkáju lakk, mert így nem tudunk segíteni, sárgult.
mennyi ideje van ez a sárgulás, kb mennyi ideje használdo ezt a márkát, melyik színnél fordult elő elsőre, stb.
erre való az alaplakk.
elvileg csak a sötétebb, pigmentáltabb színek színezik el magát a körmöt is, de bevallom én ezt még csak hallottam, pedig 4-5 éve festem a körmömet és szinte mindig erős piros, de sosem okozott elszíneződést úgy sem, hogy nem használtam alá alaplakkot
21L
Bocsánat, pontosítanom kell, mert közben használtam egyszer Cutique körömbőr-eltávolító folyadékot is, ami szintén jó márka, szaküzletben vettem. Lehet, hogy az okozta? Ettől sem lenne szabad besárgulnia.
Amúgy hetek óta opi-val lakkozom a körmöm. A francia manikűrt, a pirosat és a rózsaszínt váltogatom. Alaplakknak és fedőlakknak pedig az Akzent Direct termékét használom.
Meg lehet-e szüntetni a sárgaságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!