Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok ti bevállalnátok ezt...

Csajok ti bevállalnátok ezt nyáron?

Figyelt kérdés

hegyes francia alapú műköröm de mindegyik ujjadon más színű lenne a vége? :D

kort is írjatok légyszí és h ha nem akkor miért nem :)

2012. máj. 12. 13:51
1 2
 1/12 anonim válasza:
51%
Nem vállalnám.......utálom a műkörmöt az igazi körömlakk mentes köröm a szép
2012. máj. 12. 14:00
 2/12 A kérdező kommentje:
nem a műköröm a lényeg hanem a szín. h mindegyik köröm más színű
2012. máj. 12. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
igen
2012. máj. 12. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én bevállalnám bár kicsit változtatva.Saját körömmel és nem franciával tehát csak annyi h minden körmöm más színű(pl neon színek tökjók)
2012. máj. 12. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

a hegyes műköröm undorító. francia manikűr, vagy csak simán valami nude árnyalatú lakk, vagy fehér. semmi műköröm.

de nagyon kíváncsi lennék, hogy neked miért tetszik. :D bár szerintem soha nem fogom megérteni. bocsi.. :D :)

15/L

2012. máj. 12. 15:19
 6/12 A kérdező kommentje:

nem is az érdekelt, bocsi :D

hanem h bevállalnátok e az h minden körmötök más színű

2012. máj. 12. 15:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Én biztos nem. Nem szeretem a túl színes lakkokat (a lila árnyalatait leszámítva, mert abból bármi jöhet), inkább a pasztellszíneket vagy a nagyon sötéteket. Meg a hegyes amúgy sem tetszik.

22L

2012. máj. 12. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:
bevállalnám, mármint a sok színt. a műköröm nem az én stílusom, de imádom a színes lakkokat. van is rengeteg, szokott is színes lenni! mindjárt át is festem :D
2012. máj. 12. 17:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hegyes köröm nélkül, igen. Hogyha pl nem a saját körmeim lennének, hanem építve lenne, és kicsikre lenne reszelve, akkor igen. Amúgy szeretem az ilyen bohókásat. Ha lehet, akkor már simán mindegyik más színű. :))
2012. máj. 12. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Én saját körmömet festeném más színűre max, a műköröm nagyon nem az én világom.

Mondjuk a saját körmömet is inkább csak úgy, ahogy te írtad, tehát francia manikűr és a körmök vége mindenhol más színű. Viszont úgy, hogy a színek valamilyen szinten harmonizáljanak egymással. :D

17/L

2012. máj. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!