Mű vagy igazi köröm?
Nekem eredi körmöm van és nagyon dicsérik h mien szép,és olyan mintha mű lenne.
Nektek az igazi vagy a Mű tetszik jobban?
igazi :)
persze, ha valakinek gyenge a körme, akkor persze jobb, ha megvédi valahogy, de az ilyen rikító színű, csillámos, 2-3 centis, hegyes körmöknek még a látávnyától is a falat tudnám kaparni... szörnyűséges...
21/L
Mind a ketto tud szep lenni.
De nekem nem tetszik mikor egy mukorom nagyon vastag. Sehol sem jo ha vastag, ha a koromagynal nagyon vastag, mikor leno nagyon latszik, ha meg a vegenel akkor nagyon mu. Meg mikor bekoszosodik a sajat korme :S es sargul meg minden. Az bleee...
De lattam mar olyan kormot mubol is amilyet elfogadnek magamnak!
Nekem a mű jobban tetszik.De abbol is csak a francia max egy kis csillám a fehérészbe vagy pl nekem az is tetszik ami törtkagylóval van megcsinálva..de az is csak farncia! és nem ilyen szines tetejű hanem fehér. De nekem az a lényeg hogy szolid legyen :)
De amikor meglátok egy két ilyen nagy hegyes körmöt :O tejóég xd és még ilyen össze-vissza szines is. Na akor meg mosolygom egy kicsit őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!