Lábkörömre milyen színű körömlakk tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 14:52
1/7 anonim válasza:
rózsaszín és árnyalatai, mindenképp valami erősebb árnyalaokról beszélek:), akár lila
2/7 anonim válasza:
erősebb árnyalatok nekemis:) mostis Pink:)
4/7 TijuMK válasza:
Bordó és fekete ami legjobban mutat rajta (legalábbis nálam), de a barátnőmé általában sárga és zöld pöttyök vannak rajta, na az nekem már nem férne bele:) Szóval mindenképp 1 árnyalat és sötét.
5/7 anonim válasza:
volt már piros, bordó, rózsaszín, ezüst, fekete, kék és most éppen lila. Mikor mihez van kedvem, nekem mind tetszik :)
7/7 anonim válasza:
Hát, nekem tavasztól-őszig a lehető legmeghökkentőbb színekben képesek pompázni a lábkörmeim. :) Nem tudom melyik a kedvencem, talán a pirosas-bordós árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!