Mekkora a legkisebb fültágító?
huh a sima fülbevaló is elég stabil, mire én kipreparáltam a fülemből..:D
szerintem legfeljebb egy hétig kéne annyira kímélned, hogy még uszodába se, végülis a sima csapvíz is jócskán klóros..
de ez engem is érdekelne, mekkora a legkisebb. az még talán tud szép lenni. :)
Szerintem a 2 vagy 3 mm-es a legkisebb tágító. Állítólag nagyon fáj, amikor beleteszik :S
Érdeklődj piercingesnél, hogy mekkora a legkisebb, mikor lehet vele vízbe menni, mert egy profi biztosan jobban tudja, mint mi! : )
mint ékszer: 3mm
kilöveted a füled, vársz 1 hónapot mig begyógyul és elkezded tágitani... vagy nylókapálcikával vagy... találd fel magad! xD (én nyalókapálcikával csináltam).
nekem 8-as volt csak bedurrant és 5-ös lett... :S
16L.
van eza szkubi vagy mi ilyen műanyag szál amiből karkötőt szoktak csinálni. én ferdén levágtam és azt raktam bele 1.
aztán fülpiszkáló pálcikát. úgyanígy ferdén levágtam. tollbetét. és aztán vettem tágítókat. árkád apacsban a legolcsóbb. asszem 10mm.ig 1200. nekem most 6mm (:
soksszerencsét.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!