Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagy az orrom, és milyen...

Nagy az orrom, és milyen sminkel tudnám egy kicsit kissebbíteni az orromat, hogy ne tűnjön nagynak?

Figyelt kérdés
valaki van ilyen helyzetben mint én hogy nagy az orra?

2012. ápr. 25. 22:35
 1/7 anonim válasza:
PHOTOSHOP!! ;) (már ha persze tudod használni xD )
2012. ápr. 25. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:
XD hát tudom :D de én élőbe gonoltam nem fényképről beszéltem :DD
2012. ápr. 25. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Sminkkel nem tudod kisebbíteni az orrod.Ha nem akarsz orrplasztikát (nem ajánlom,mert sokszor balul sül el)

,akkor fogadd el magad ilyennek :) Senki sem tökéletes! ;)

2012. ápr. 26. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyobb az átlagnál...

Hát én egy kicsit sötétebbel alapozom 2 oldalt, ahova mindig teszek egy kicsit a pirosítóból, vagy a kontúrból. Így kicsit lemattítja az orrom + "bele is olvad" színeiben az arcom színeibe, így nem lesz annyira feltűnő.

Én nem szoktam highlightot tenni a tetejére,(minek?!:) hanem úgy hagyom, csak púderesen.

Tehát 2 oldalt kicsit sötétebb, középen meg sima 'alapozó színű'.

Egyébként én ha nem alapozom az arcom(csak korrektor+púder), az orromat akkor is szoktam alapozni, meg kontúrozni.

2012. ápr. 26. 17:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Orr plasztikát tényleg nem szerenék!

Köszönöm a válaszokat csajok :))

2012. ápr. 26. 21:16
 6/7 anonim válasza:
17:24 igen, ezzel optikailag vékonyítod az orrot. Én is ezt ajánlom mint 'kisebbítés".
2012. ápr. 27. 01:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszii :))
2012. ápr. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!