Mi kell a műköröm építéshez?
Figyelt kérdés
szeretném magamnak elkészíteni a műkörmöt,és már keresgéltem hozzá dolgokat,csomagban akartam,de abba adnak tipeket is,meg tipvágót,és ezek nekem nem kellenek,ezért nem adok ki feleslegesen pénzt.ezért szeretném tudni pontosan mi kell a köröm építéshez.milyen zselék,és milyen olajok,lakkok,...köszi a válaszokat#építés #MŰKÖRÖM
2012. ápr. 25. 11:51
11/18 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy rossz, hanem hogy nem a legjobb, mint te írtad. Az meg, hogy kinek mi válik be, teljesen egyéni.
12/18 anonim válasza:
Márkát még nem is írtál!?Akkor te szerinted mi a legjobb?
13/18 anonim válasza:
Még azt szerettem volna kérdezni (a kérdezőtől persze),hogy van műkörmöd,vagy volt régen és láttad hogy csinálják?Azt is hozzá szerettem volna még írni neked,hogy ha bemész egy m. kellékesbe,biztosan segítenek majd neked!!!! :-)
Tényleg ismerek olyat akinek régen volt körme,tehát látta párszor hogy működik.Gondolt egyet és megvette amit kell,egész jól sikerült.
14/18 anonim válasza:
nail artists, kodi, nfu, magnetic pl sokkal jobb.
De a cn kategóriájában van még a pearl, moyra, perfect nails, 2MB. soroljam még? Ettől még senki nem fog tudni körmöt csinálni.
Egyébként pedig a kérdezőnek oly mindegy, mit használ ezek közül.
15/18 A kérdező kommentje:
igen láttam,hogy csinálják,egy párszor már volt nekem is,csak valami gombásodás elleni folyadékot tett rá...ezeket kérdezem,hogy mik kellenek,igazából nem a márka érdekelne,hanem hogy milyen hozzávalók kellenek.
2012. ápr. 29. 13:07
16/18 anonim válasza:
Pesrsze,értem én,csak látod egyes emberek ilyenekbe belekötnek,hogy ilyen meg amolyan márka.Nem hogy valami olyat írna,ami hasznos Neked. :-)
17/18 anonim válasza:
Gyorsan meg kellett nézni milyen márkák vannak.......... :-)
18/18 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez az oldal már csak ilyen.De azért köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 30. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!