Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmösök! Ki hogyan számolja...

Műkörmösök! Ki hogyan számolja ki az árait?

Figyelt kérdés
Mármint az árlistát mi alapján határozzátok meg ?
2012. ápr. 4. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nekem egyszer egy műkörmös, aki ingyen csinálta meg egy csaj körmeit (zselé, tip, miegymás) azt mondta, hogy nem kéri el az anyagköltséget mert ha meghallanánk, mennyire kevés, kiröhögnénk. Magyarán párszáz forintból meg van egy komplett manikűr. Ahhoz képest 4-5ezret simán elkérnek egy szalonban.

Azaz legalább 500%-kal dolgoznak.

2012. ápr. 4. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ok, de az anyagköltség az csak egy része a költségeinek-van tb, rezsi...meg mittudomén mi még.Szóval az még nem minden-meg a tudást is meg kell fizetni, mondom ezt teljesen laikusként.
2012. ápr. 4. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok körmös, de Bp-en 4500-7500 Ft-ig váltakoznak az árak. Gondolom anyagköltség+bérleti díj+rezsi (villany, víz, fűtés...stb.)
2012. ápr. 4. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
hát jó de.a rezsi összesen 7-8 ezer ők meg manikűrönként kérnek el annyit.szóval ha nem is 500% os haszonnal de 80-90el tuti...
2012. ápr. 4. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát élniük is kell havonta nem? Van otthoni rezsi, kaja, gyereknek óvodai díj..mittomén...
2012. ápr. 4. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Jah, ha ad számlát, akkor adóznia is illene, meg vállakozóként fizetnie maga után a járulékokat.

Nekem egy körmös bnőm azt mondta mindezek kifizetése után (adó, járulék, kuckó-bérlet+rezsi,anyagköltség) olyan nettó 120 marad neki. Na ebből kell otthon élnie (lakásrezsi, kaja....stb.)

2012. ápr. 4. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!