Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fehér börrü vagyok, az arcom...

Fehér börrü vagyok, az arcom nagyon fehér. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Egyszerűen nagyon fehér börrü vagyok,de nagyon nem áll jól.17 éves vagyok. de szilozni nem akarok járni,mert nem tesz jótt a börnek szóval ezt kizárom.Milyen alapozot javasoltok ami nem tul drága,de nem sárga lesz töle a fejem?? avon-tol érdemes rendelni?? vagy kinek mi a tippje??

2012. ápr. 24. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Inkább egy kis pirosítót használj az arccsontodra. Valamint fényvédő krémet nyáron, nehogy baja legyen.

[link]

Itt egy testápoló tesztről olvashatsz, az Avon a legrosszabb minőségű volt. Nem vagyok biztos benne, hogy a többi terméke jobb. Én Avon sampont használtam eddig, de alig várom, hogy elfogyjon, többet nem veszek.

2012. ápr. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!