Rég voltam már szoliban, mennyibe kerül mostanság (falun)? Segít a pattanásokat eltűntetni a hátamról? Nagyon fehér a bőröm, hány percre menjek először és milyen gyakran? Mit javasoltok állót vagy fekvőt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 17:24
1/5 anonim válasza:
1. Nekem 5 perc 400 Ft. (Szintén falun...)
2. A pattanásokat NEM tünteti el.
3.Először max 5 percre menj, és hetente max 2x.
4.Inkább állóba menj. Jobb.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt az igazán gyors választ! :-)
2009. febr. 8. 17:28
3/5 anonim válasza:
Annyit hozzátennék az előttem szólóhoz, hogy igenis segít a pattanással küzdőknek ! eltüntetni ugyan nem, de megváltoztatja az egész színét, ezt így nehéz elmondani de majd látni fogod a hatását, jobban igazodik a bőröd színéhez, nem fog annyira elütni 1-1 patti !
4/5 anonim válasza:
nálunk (legalábbis az egyik belvárosi, ahova én készülök) ott 600 ft 12 perc, 400 ft 8 perc és 200 ft 4 perc :D
ami itt van az utcánkban, ott már egy kicsit drágább (de nem tudom megmondani mennyi :) )
én valószínűleg majd 4 percre megyek először...de sajnos ott csak fekvő van:P
5/5 anonim válasza:
Nálunk 3perc 250 Ft.
Kérdezd meg, hogy mikor volt csőcsere, és az alapján menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!