Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olyan oldalt tudtok amin le...

Olyan oldalt tudtok amin le van irva lépésröl lépésre a zselés müköröm készitése?

Figyelt kérdés
több linket is küldjetek! köszönöm
2009. jún. 20. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
hát nem hiszem, hogy ilyeneket csak úgy a netről meg lehetne tanulni! képzeld már el, amint pl egy fodrász a neten összekeresgélt leírásokból tanulja meg, hogy kell hajat nyírni. nem véletlenül vannak ezek a képzések! talán 1 év alatt meg lehet csinálni, és nagyon sokat kell gyakorolni, amit nem egyedül csinálsz, hanem van aki mindig figyel és mondja, hogy mire ügyelj, jó-e vagy nem! külön ecsetek vannak, fogások, amiket nem lehet csak úgy képekről meg leírásból megtanulni! sztem inkább ne kockáztass :)
2009. jún. 20. 20:17
 2/9 A kérdező kommentje:
persze,nem is sokat alapozok erre...amugy szoktam itthon magamnak csinálni körmöket,de probálnám egy picit jobban elsajátitani a technikát! meg ujabb diszitési modokat is néznék! azért köszi a reakciót!
2009. jún. 20. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
bocs nem akartam bunkónak tűnni :) végül is meg lehet próbálni, de magadnak nemtom hogy lehet, ha sikerül, megpróbálkozok vele én is, legalább ezzel is spórolnék :D
2009. jún. 20. 20:35
 4/9 A kérdező kommentje:
nem is vettem bunkózásnak! söt igazat is adtam neked! én is ugy voltam vele,hogy nagyon sokat jártam körmöshöz,aztán egy nap elgondolkodtam rajta hogy sokat sporolhatnék ha magamnak csinálnám! ugye aki sokat jár körmöt csináltatni az azért látja hogy mit hogyan csinálnak,söt én olyan körmös csajhoz jártam aki sehol sem tanulta a "szakmát" csak ugy magától csinálta és megjegyzem nagyon jol! na aztán vettem egy szettet,ami ugye egyösszegbe nem is olyan olcsó de ha beletanulsz akkor akár 1-2barátnödnek is megcsinálhatod a körmét olcsón és vissza is jön a szett ára! hát nem azt mondom hogy egyből ment mint a karikacsapás de idövel meglehet tanulni! nekem már vissza is jött böven a szett ára de ha nem is csinálod másnak legalább magadra nem kell ez ügyben költened! ez csak te látod,érzed hogy megtudnád e csinálni! ha ugy érzed menne akkor sztem probáld meg! Nem olyan nehéz ám! te hogy érzed menne neked? :)
2009. jún. 20. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy menne, csak egyébként pont azért váltottam műkörömre, mert már nem volt kedvem/türelmem állandóan reszelgetni, festegetni az enyémet :D de ki tudja lehet ez a nyár alkalmas lesz rá! sok sikert amúgy :)
2009. jún. 20. 22:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Neked is!:)
2009. jún. 20. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:

WOW ugyes vagy!

Le a kalappal!

Amugy szerintem barmit meg lehet tanulni netrol! :]

Nezd meg youtube.com-on, ha beirod, hogy "uv gel" egyreszt felajanlja hogy nail art meg nails meg nails howto szoval erdemes keresgelni, hatha talalsz valami uj technikat.

En sminkelni tanultam meg youtube-rol. Nagyon sok trukkot elmondanak, amire itt rakerdeznek az emberek holott egy ket video megnezese utan trtivialis lenne.

Ha tudsz egy kicsit angolul erdemes belefeccolni az idot! :] Bar ahogy elneztem ezeket a kormos videokat nem tul sokat beszelnek :P

Ez mondjuk pont nem zseles de szerintem (laikus) tokjo

http://www.youtube.com/watch?v=QXUOd6XAOfk&feature=related

Ez zseles:

http://www.youtube.com/watch?v=yyOOOLRV7hc

Nezd meg a Related Videoknal, a tobbit.

Sikeres kiserletezgetest!

Remelem tudtam segiteni.

2009. jún. 20. 22:58
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! mindenképp segitettél!:)
2009. jún. 21. 00:16
 9/9 anonim ***** válasza:

www.mukormos.hu

ott a Step by step-be menj be és ott van abban alul!

remélem én is segítettem!

2009. jún. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!