Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan és mivel tisztítsam a...

Hogyan és mivel tisztítsam a sminkes ecseteimet?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 18. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni ecsettisztító folyadékot, de ha erre nem szeretnél külön áldozni, legjobb a Baba szappan :)
2012. ápr. 18. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Sminklemosóval, vagy szappanos vízzel, utána kiöblíteni, utána hagyni megszáradni.

Én sminklemosóval szoktam, utána kiöblítem tiszta vízzel, majd becsomagolom a fejüket puha anyagba, vagy pzs-be egy-két órára(hogy szívja fel a maradék vizet meg hogy nehogy szétálljanak száradáskor), utána beteszem a tartójukba.

Nekem másnap reggelre okésak, de általába úgy csinálom, hogy azért rendesen legyen idejük megszáradni, szóval hétvégén.:)

2012. ápr. 18. 15:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után kell kimosni?:)
2012. ápr. 18. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen sűrűn használod.

Én havonta 1x szoktam őket, bár azt mondják hogy hetente kéne,(ha napi szinten sminkelsz) de én nem sminkelek annyit, meg sminkelés közbe is folyamatosan törölgetem őket.

2012. ápr. 18. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Havonta legalább 1x kellene tisztítani az ecseteket! :)

Többnyire kevés vízbe szoktam sminklemosót elkeverni, és abban kicsit kiáztatni és megmosni az ecseteket. Utána egy pamut zsebivel átitatom őket, majd egy pohárba beleteszem (az ecsetes felével kifelé) és hagyom úgy megszáradni, hogy ne álljon szanaszét az ecset száljai.

2012. ápr. 18. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek:)
2012. ápr. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!