Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tisztítsam az ezüstláncom?

Hogyan tisztítsam az ezüstláncom?

Figyelt kérdés
be van feketedve a nagy része
2012. márc. 20. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogkrémmel nagyon jól lehet ezüstöt tisztítani!
2012. márc. 20. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:
este megpróbálom
2012. márc. 20. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy éjszakára berakod egy pohár szódabikarbónás vízbe:)
2012. márc. 20. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Bekened fogkrémmel, aztán becsomagolod alufóliába, és egy kis lábasban forró vizben kifőzöd, kicsomagolod és lemosod (kicsit büdi) aztán én még egy kis fogkrémmel és körömkefével át szoktam dörzsölni... nagyon szép lesz!
2012. márc. 20. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:
wow, biztos voltam benne, hogy van rá praktika :)
2012. márc. 20. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
szódabikarbónát teszel egy zsepibe és bedörzsölöd
2012. márc. 20. 20:48
 7/7 anonim válasza:
Vegyél ezüstpolírozót, és itt nem a drága ékszerboltira gondolok. Szupermarketekben árulják (én Coraban vettem) a tisztítószereknél és ezüst evőeszközhöz, ezüst tárgyakhoz (pl. gyertyatartó, tálca) ajánlják. Egy nagy flakon kb. 800 forint és nagyon szépen letisztítja az ezüstöt. Az enyém ezüst és alumínium tisztítószer, a bizsukon is kipróbáltam, szuper.
2012. ápr. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!