Ilyen szemszínhez milyen sminkpalettát ajánlotok? (képpel)
Természetes és alkalmi sminkpalettát is keresek. Elsősorban a természetes sminket szeretem. Kérlek konkrét palettákat mutassatok. :)
nekem is egy az egyben ugyanilyen a szemszínem :)
mostanában csak földszínűvel festem. az egész szemhéjamra felviszem. ezt használom, absolutely nature (51es árny.)
ezenkívül néha lilával is festegetek, az is essence. (purple maniac,03as árny.)
használok tust is. mandulaszemeim vannak, ezért továbbhúzom a vonalat a szemem külső zugánál, sztem te is próbáld ki, mert macskásítja, vagy ha mandulás, akkor még jobban kiemeli.
szerintem még a narancsos árnyalatok is jól állnának.
de még a pasztellszínek is jól mutatnak, mint pl rózsaszín. vagy az arany árnyalatai, esetleg zöld, mint ez:
jól állnak még a rikító színek is, mint pl kék.
a feketéről nem mondok semmit :D pár éve, mikor 15-16 voltam, mindig pandasminket csináltam magamnak, de már tudom, h nem áll(t) jól, mert összeszűkíti a szemeimet. ettől függetlenül nem kell lemondanod a fekete, füstös szemekről, csak sztem a szemed aljára ne tegyél se szemceruzát, se festéket (mmint a vízvonaladra, de az alá sem). én azért nem teszem, mert ugye egyrészt nem áll jól, másrészt nagyon nehéznek érzem a szemeimet tőle :D
szerintem ennek a csajnak sem áll jól, de végülis kipróbálhatod.
remélem kimerítő voltam :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!