Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik sminkpalettát választan...

Melyik sminkpalettát választanátok?

Figyelt kérdés

Barna színűek a szemeim és hajam is, a bőröm világosabb. Nem tudom, hogy a színest vagy a natúrt válasszam. Szerintetek? (A natúrból mondjuk rengeteg hasonló van, nem is tudom mennyit használnék, a színes sokkal több lehetőséget rejt, nem?) De még mindig nem tudok dönteni.. :D

[link]

vagy

[link]

2011. nov. 23. 19:54
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ez meg csupa fényes, selymes, csillogó. Na most már tényleg nem tudok dönteni. :D De talán ez. :)

2011. nov. 23. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a sima 88as palettát vedd meg.nekem a88 as shimmer van meg és simán tudok vele hétköznapi visszafogottabb sminket is csinálni viszont vannak benne élénkebb színek amit alkalmasként tudsz használni feltűnőbb sminkhez.
2011. nov. 23. 20:04
 3/10 A kérdező kommentje:
A shimmer-re vagy az originalra gondolsz? A shimmer nagyon bejövős. :)) Mattot nem nagyon szoktam használni.
2011. nov. 23. 20:07
 4/10 A kérdező kommentje:
És mennyire tartós?
2011. nov. 23. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a shimmer van meg és nagyon szeretem

Nagyon pigmentált és tartós is csak ajánlani tudom

2011. nov. 23. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
én a natúrt választanám,mert nagyon nem tetszenek ezek az élénk színek..de te tudod,hogy használnád e őket..:))
2011. nov. 23. 20:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Most már eldöntöttem, én is ezt választom. :) A kérdésem még, hogy hol rendelted? :)
2011. nov. 23. 20:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Háát.. akkor megveszem a színeset, karácsonyra meg a natúrt kérem. :D
2011. nov. 23. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Én németorszagban élek és az itteni ebayről rendeltem
2011. nov. 23. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Warm paletta van meg és imádom, nagyon jól kihasználható, gyönyörű színei vannak. Mivel ez egy extra natúr válogatás én ehhez egy Sleek palettát választanék plusszba.
2011. dec. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!