Melyik sminkpalettát választanátok?
Figyelt kérdés
Barna színűek a szemeim és hajam is, a bőröm világosabb. Nem tudom, hogy a színest vagy a natúrt válasszam. Szerintetek? (A natúrból mondjuk rengeteg hasonló van, nem is tudom mennyit használnék, a színes sokkal több lehetőséget rejt, nem?) De még mindig nem tudok dönteni.. :D
vagy
2011. nov. 23. 19:54
1/10 A kérdező kommentje:
Ez meg csupa fényes, selymes, csillogó. Na most már tényleg nem tudok dönteni. :D De talán ez. :)
2011. nov. 23. 20:02
2/10 anonim válasza:
Szerintem a sima 88as palettát vedd meg.nekem a88 as shimmer van meg és simán tudok vele hétköznapi visszafogottabb sminket is csinálni viszont vannak benne élénkebb színek amit alkalmasként tudsz használni feltűnőbb sminkhez.
3/10 A kérdező kommentje:
A shimmer-re vagy az originalra gondolsz? A shimmer nagyon bejövős. :)) Mattot nem nagyon szoktam használni.
2011. nov. 23. 20:07
4/10 A kérdező kommentje:
És mennyire tartós?
2011. nov. 23. 20:11
5/10 anonim válasza:
Nekem a shimmer van meg és nagyon szeretem
Nagyon pigmentált és tartós is csak ajánlani tudom
6/10 anonim válasza:
én a natúrt választanám,mert nagyon nem tetszenek ezek az élénk színek..de te tudod,hogy használnád e őket..:))
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Most már eldöntöttem, én is ezt választom. :) A kérdésem még, hogy hol rendelted? :)
2011. nov. 23. 20:38
8/10 A kérdező kommentje:
Háát.. akkor megveszem a színeset, karácsonyra meg a natúrt kérem. :D
2011. nov. 23. 20:43
9/10 anonim válasza:
Én németorszagban élek és az itteni ebayről rendeltem
10/10 anonim válasza:
Nekem a Warm paletta van meg és imádom, nagyon jól kihasználható, gyönyörű színei vannak. Mivel ez egy extra natúr válogatás én ehhez egy Sleek palettát választanék plusszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!