Miért van az, hogy leválik a zselés műkörömnél a felső zseléréteg, már egy-két nap után?
Akkor szerintem marad a lámpa. Milyen márkát használsz? (van olyan, hogy ha pl. a fehér és a színtelen különböző márkájú, nem szeretik egymást)
(egy kérdés: miért teszel a fehér zselé után egy réteg színtelent, majd utána a c ívet?)
perfect nails zselét használok, egyforma márka mindegyik :)
amúgy azért szoktam mégegy réteget a c ív előtt, mert mi úgy tanultuk, hogy a szabadszél és a körömágy részt egyszintbe kell hozni... vagy akkor ezt haggyam ki?
Jaaa, értem. Ha neked így könnyű, akkor csináld így továbbra is. Viszont pl. egy sűrűbb zseléből egy réteggel is ki lehet alakítani a c ívet, de kinek mi megy jobban, könnyebben.
Ja, még egy kérdés: hány csöves lámpád van?
2 csöves :/ tavaly még semmi baj nem volt vele, de akkor mostmár lehet hogy ez a két cső mostmár régi és így már nem elég?
(azért csak 2 csöves lámpát vettem anno, mert szalon szinten nem készítek körmöket, csak ismerősöknek és magamnak )
Akkor ki kell cserélned a csöveket. 2 dolgot tehetsz: vagy ott veszel bele, ahol a lámpát is vetted, vagy elmész egy kellékesbe a lámpáddal együtt, és ott veszel csövet. Azért jobb, ha elviszed, mert ott ki is lehet próbálni, hogy működik-e vele.
Egyébként nekem is 2x9w-os lámpám van, és munkában elég ez nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!