Attól függ, hol. Iskolába, munkába nem mennék így, de pl.ha átjön valamelyik barátnőm, akkor kb. így öltözöm, mert kényelmes, de mégsem olyan snassz mackó.
2012. febr. 12. 00:48
2/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy smink alatt mit értesz.
Ha nagyon kikészített az arc, akkor az ezzel a ruhával olyan, mint a nagyestélyi zsíros hajjal és repedezett körömlakkal. Borzasztóan nem illik össze.
Ha a smink nem erős, akkor meg ez van, igaz, mi a kilencvenes években ugyanígy nyomtuk... fehér edzőcipővel. Különösebb egyediséget nem sugall, ha csak erre van pénzem, inkább nézek a túrkálóban valami stílusos darabot.
De egyéniségnek lenni és ezt ízlésesen kifejezni az öltözködéssel tényleg nem egyszerű feladat tizenévesen.
2012. febr. 12. 00:51
3/13 anonim válasza:
Farmer + melegítő felső + smink + Gumicsizma a helyes.
2012. febr. 12. 01:20
4/13 anonim válasza:
lehet ízléses, de függ a kiegészítőktől. bár személy szerint utálom a sportos stílust.
2012. febr. 12. 12:46
5/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki.Mondjuk munkába nem való, de iskolába abszolút praktikus és fiatalos.Engem jobban zavar, ha valki 15 cm-es tűsarokban próbál meg "menni".
2012. febr. 14. 12:47
6/13 anonim válasza:
attól függ, mennyi smink. Alapozó+spirál még elmegy. De pirosító, rúzs azért már nem kellene hozzá.
2012. febr. 14. 14:11
7/13 anonim válasza:
hát attól függ hogy akarod kifesteni magad. szóval ha alapozü szempillaspirál meg kihúzod a szemed azugymég nem gáz:) de szemhéjpúdert ne nagyon használj mertaz már túlszás egy sportos szetthez.
2012. febr. 14. 14:45
8/13 anonim válasza:
Én minden nap így megyek suliba, és egyáltalán nem ciki. Attól hogy melegítőfelső, még nézhet ki jól sminkkel is. Bár én csak szempillaspirált és szemceruzát használok. Mellesleg suliba tökéletesen megfelel, mert kényelmes, meleg és jól néz ki.
2012. febr. 14. 15:16
9/13 anonim válasza:
Attól függ milyen melegítőre gondolsz.Én néha felszoktam venni egy farmerrel a suliba egy ilyen felsőt: [link] szerintem ez nagyon jól néz ki és nem tudom, hogy ez is melegítő felsőnek számít-e.
Lehet fel vennék a suliba, de ez egy szebb pulcsi, van olyan amit csak a kertbe vennék fel...
Csak az elsőt szoktam hordani.Nem sminkelek erősen csak szempilla spirál és szem ceruza és alapozó.Szerintem nem gáz, mert a suli nem egy divatbemutató.Persze nem úgy megyek ahogy felkeltem, de mégis jobb mint a 10 cm-s tűsarkú és miniszoknya, főleg ilyen hidegben.
2012. febr. 14. 16:35
10/13 anonim válasza:
Nem gáz, hacsak nem vakolat van az emberen....de egy kis szinezett hidratáló, szempillaspirál, egy leheletnyi pirosító ha sápadt az illető, az egyáltalán nem ciki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!