Rúzs vagy szájfény? Miért?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 21:15
3/9 anonim válasza:
szájfény, a gyönyörű selymes fénye miatt és még teltebbé teszi az ajkaimat (bár amúgy sem kell szégyenkeznem miattuk :) )
4/9 anonim válasza:
Egyik se, max ápolás céljából szőlőzsír.
5/9 anonim válasza:
szőlőzsír
Már kinőttem abból a korból, mikor türkökkel akartam szép lenni.
De tinikoromban szájfényt használtam, mert nagyon jó színe volt és csillogott.
6/9 anonim válasza:
Egyik sem. Ajakfilc, mert az olyan, mintha nem is lenne semmi rajtam, csak a színe látszik.
7/9 anonim válasza:
Szájfény vagy szőlőzsír.
Világéletemben utáltam rúzst használni.. :)
8/9 anonim válasza:
rúzs. tartósabb, nem ragad, természetesebbnek hat egy világosabb árnyalat, mint ha színtelen vagy halvány, de fénylő, csillogó szájfény lenne a számon
9/9 anonim válasza:
RÚZS!!
Szájfényt is szeretem, de azokhoz nagyon ritkán nyúlok hozzá.
Szeretem ha egy rúzs jó pigmentált, és nem csak fényt ad. Na meg a matt finishért élek halok én is.:)
Valahogy jobb a választék rúzsba.:) Meg szerintem tartósabb, mint egy szimpla fény a számon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!