Hány ajakbalzsamod/ rúzsod/ szájfényed van?
és a mi a márkájuk? meg vagy velük elégedve?
u.i.: ismerem a krémmánia.hu-t
köszi :)
Van pár ajakápolóm, DM-es, és Labello.
Egyik-másik színezett.
Mindegyiket szeretem.Attól, hogy van közte drágább is, mindegyik ugyanazt nyújtja.
Nem válogatok.
28/n
3 labello-egyiket sem használom
1 rúzs
1 szájceruza(mostanában rászoktam)
3 szájfény
2 szájbalzsam,Bebe márkájú,az egyik classic,kék,és sajnos elég illatos..a másik zöld,sensitive,illatmentes.Az utóbbit jobban szeretem.De egyébként mindkét termék átment a próbámon,a Labelló viszont első alkalommal megbukott nálam..:(
Rúzst-szájfényt nem használok,egyrészt mert fölöslegesnek érzem,másrészt a rúzs öregít és 20 évesen még nem túl egészséges,a szájfény pedig ragad.
3 ajakápoló: egy málnás-citromos blistex (most ez a kedvenc), egy labello classic (ami lassan elfogy) és egy piros színű cynex pearl.
2 rúzs: egy halvány barackos - kicsit nude-os, és egy csillámos, pirosas (ezt nem igazán használom).
1 szájfény: amit nem használok, mert nagyon ragad.
16/L
Én szájfény+ lebello mániás vagyok! :D
-8 db labellóm van
-4 db H&M-es szájfény
-1 db AVON-os
-1db S-HE (imádomm)
-1db Maybellini
Én szeretem mindet!! :D 15/L
23 db összesen+ 3 szájfény, 2 ajakír
4 miss sporty rúzs, azokat szeretem, 3 maybelline-elmegy, 9 avonos-3 jó, 6 sz.r, 2 noname rúzs amik elég jók, 2 s-he, 1 essence, 2 alverde
1 ajándék szájfény(újsághoz volt), 1 miss sporty, 1 manhattan
2 sima 100-ft-os ajakír(nekem csak az jön be)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!