Ki mennyi idő alatt szokta meg az ajakpiercingjét? Roncsolta a fogatokat?
igen hosszú a szára, majd két hét múlva cserélik ki
evvel meg is oldódik? jó lenne. köszi a választ
ha kíváncsi vagy rá: nekem először 12mm hosszú szár volt a számban. na kicsit piszkálta az ínyemet, pl: almát nem nagyon tudtam enni, mert a szár talpa felsértette az ínyem közbe. aztán 2hét (gyógyulás után) múlva, vettem egy 10mm hosszút, na az pont jó volt, nekem legalábbis. mint ahogy írták előttem: muszáj hosszabb szár a gyógyulásig, mert ha kisebb lenne, akkor belevágna a bőrödbe, és nagy lenne a kockázat, hogy a szövet körülnőné. inkább legyen nagyobb, mint kisebb.
én, személy szerint a karikára, vagy patkóra voksolok: nem vág be, persze ha jó a méret, nem éri el a fogakat és az ínyt olyan sokszor, mint a talpas piercing és az "könnyebb" megszokni is :P
Egyetértek az utolsóval.
Amúgy nekem akármekkora talpas ékszer kényelmetlen volt, mindig beleakadt valahogy, úgyhogy áttértem a patkóra, az egyáltalán nem zavart, majd a karikára, az sem zavart, észre se vettem, hogy bent volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!