Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy fiúnak hogy áll a 15mm-es...

Egy fiúnak hogy áll a 15mm-es kontaktlencse?

Figyelt kérdés
Bocsánat, nem találtam jobb kategóriát. :/ Arra lennék kíváncsi, hogy vannak ezek a Big eyes Kontaktlencsék, amik felnagyítják az ember szemét. Mindenhol néztem őket, de csak lányokon reklámozták.. Szerintetek egy fiún hogy állna? Nekem nagyon tetszik, és szívesen kipróbálnám, hogy milyen, de mivel 3 hónapos kiszerlés van, ezért jól meg kell fontolnom, hogy megveszem-e, mert 3 hónapig azt hordanám. :) Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 15. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:

kérjél próbalencsét, és ki tudod próbálni, hogy áll, és ha tetszik, rendelsz :)

semmiképp se neten rendeld, inkább menj el egy optikába. Mindenhol nagyon segítőkészek. :)

2012. ápr. 15. 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:
2 Éve hordok lencsét, mindig a netről rendelem. :) Engem kimondottan az érdekel, hogy egy fiúnak hogy áll a felnagyított szem :) De köszönöm szépen a válaszod. Amúgy ezekből lehet próbalencsét kérni?:o
2012. ápr. 15. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:

merész vagy :) én nem mernék onnan rendelni.

amúgy szerintem senkinek sem áll jól, de ha neked tetszik, akkor hordj.

nem árt körbekérdezni, hátha szerencséd lesz, és van próbalencse :) vagy akkor neten :)

2012. ápr. 15. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Pedig az internetről sokkal olcsóbb, és teljesen megbízható. Én még soha nem rendeltem rossz terméket, pedig sok oldalt kipróbáltam már. :)

Senkinek nem ál jól? :s Akkor ne is nagyon próbálkozzak vele? Nekem az emberek éleménye nagyon fontos, szóval ha az embereknek nem tetszik, akkor nem fogom hordani, mégha én imádom is :D

2012. ápr. 16. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

A nagy szem babássá teszi az arcot... hát nem épp ez az amit egy pasiban keresek.

21/N

2012. máj. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!