Színes kontaktlencse?

Figyelt kérdés
Barna a szemszínem és szeretném kontaktlencsével arany színűre vagy pirosra változtatni.Tanácsok?
2012. febr. 8. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem vagy rászorulva kontaktlencsére szorulva azt tanácsolom ne akarj ilyesmit használni. Nem tudom milyen gyakran szeretnéd viselni, de az ilyen lencséknek az oxigén áteresztő képessége nem a legjobb, ami hosszú távon nem egészséges dolog.

Ha mégis kitartasz akaratod mellett akkor ilyesmit látszerészeti boltban be tudsz szerezni, esetleg internetes optikákból is tudsz rendelni, elég nagy színválasztékból.

2012. febr. 8. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs kicsit elgépeltem az elejét.
2012. febr. 8. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem napi rendszerességgel szeretném viselni csak kb hetente 1-2szer :)
2012. febr. 8. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben mindenképpen menj be egy optikába és ott érdeklődj hogy kapható-e náluk színezett lencse.

Hozzáteszem a be illetve kivételt tanulni kell, kontaktlencse próbán a szemész először felhelyezi a lencsét, majd te pedig leveszed.

Nálam ez a levétel kb 10 percbe tellett és nem igazán kellemes élmény volt .

Idővel megtanulod, akkor már 1-2 perc alatt berakod/kiveszed.

Tudnod kell azt is hogy több fajta lencse típus van , neked a napi hordású lencsét javasolnám , figyelembe véve hogy csak alkalmanként fogod/szeretnéd hordani, így sem tárolódobozra sem tisztító folyadékra nem lesz szükséged.

Mindezekhez hozzá tartozik az is hogy az sem biztos hogy a szemed bírja a kontaktlencsét.

Ha van bármi kérdésed még kérdezz nyugodtan.

2012. febr. 8. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Más boldog lenne, ha nem kéne használnia, Te pedig csak jó kedvből használnád?
2012. febr. 8. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is írtam neki, de ha szeretné hát próbálja ki aztán megtudja milyen.

Szerencsére 2 hét és én nekem az életben nem kell többé használnom :)

2012. febr. 8. 16:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaidat és majd még lehet hogy fordulok hozzád.nagyon kellemetlen betenni majd kivenni a kontaktlencsét? :)
2012. febr. 8. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát eleinte eléggé az.

Ameddig meg nem tanulod hogyan kell a szemedhez nyúlni eléggé macerás a dolog.

Ha fáradt a szemed és úgy próbálod betenni a lencsét akkor meg főleg, olyankor égető érzést is tapasztalhatsz.

Továbbá nem ajánlatos aludni benne , mert ébredésnél nagyon rossz, homályosabban látsz amíg a lencse nem nedvesedik be rendesen.

2012. febr. 9. 02:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok azoknak, akik lepontoztak! Majd ha lesz kontaktlencsétek, és mindennap ki-be kell rakosgatni, meglátjátok, hogy nem kell ezt szórakozásból, divatból, szemszínváltoztatás miatt (hogy a maradék természetesség se maradjon meg) ki-be tenni!
2012. febr. 9. 11:04
 10/10 anonim válasza:

Van egy blog ahol mindenfélét olvashatsz a színes kontaktlencsékről:

[link]

Volt már szó piros kontaktlencsékről és arany színű kontaktlencsékről is.

2012. júl. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!