Hát én iskolába sosem indulok el alapozó, szemceruza és szempillaspirál nélkül. Nekem ez az alap. E mellé jöhet még szemhéjpúder vagy pirosító, de ez csak ritkán. 17L
2012. ápr. 15. 13:22
2/16 anonim válasza:
Én sehogy, nekem ez az ideális. Max. korrektor, ha nő rám egy pattanás.
2012. ápr. 15. 13:24
3/16 anonim válasza:
Manhattan Volcano XXL Exploise Volume szempillaspirállal olyan brutális műszempilla nagyságú szempillákat kreálok, hogy mellette nincs szükségem semmilyen sminkre.
2012. ápr. 15. 13:38
4/16 anonim válasza:
Színezett hidratálókrémet és szempillaspirált mindig használok és igény szerint max. korrektort és bronzosító púdert, ennyi.
A szemhéjamra nem tudok semmit kenni, mert olyan béna lógós a felső, hogy kettőt pislogok és elkenődik az egész... :)
A szám meg olyan kicsi, hogy nem hívom fel rá a figyelmet.
Ja és 31 éves vagyok, tehát ez már kb. 15 éve így van :)
2012. ápr. 15. 14:01
5/16 anonim válasza:
suliba alapozó,spirál,szemceruza,néha pirosító,szájfényt ritkán szoktam,szemhéjpúdert csak nagy ritkán mert potyog meg kenyődik s nem szép úgy...de nálunk sokcsaj van aki semmi sminket nem tesz magára suliba,én meg már el se tudnám képzelni,h úgy menjek(sajnos már ugy hozzászoktam:/) 18/L
2012. ápr. 15. 14:37
6/16 csokissüti002976 válasza:
Korrektor a karikákra (csak oda), szempillspirál, egy lehetletnyi pirosító.
2012. ápr. 15. 15:34
7/16 TijuMK válasza:
Mostanság, mivel hétfő, szerda, péntek futós nap semmi mert úgyis lefolyna.
A fennmaradó napokon meg kiélem magam szóval minden, alapozó, szemfesték, szemceruza, szempillaspirál, pirosító, rúzs. De csak nyárig mert akkor nekem nagyon melegem van sminkben és kb csak szempillaspirál és púder van rajtam.
Amúgy szerintem én szélsőséges vagyok, szóval az ideális talán a szemfesték, szempillaspirál szájfény lenne esetleg alapozó ha problémás a bőr.
2012. ápr. 15. 16:29
8/16 anonim válasza:
spirál, essence tégelyes tus, néha vízvonalra ceruza (ami úgyis lefolyik de igazítgatom), korrektor, néha natúr szájfény (de van mikor teljesen natúr az arcom) 14L
2012. ápr. 15. 17:12
9/16 anonim válasza:
Xtreme Lashes 3D szempilláim vannak. Ezzel alapból olyan a szemem, mintha sminkelve lenne. Általában csak színezett hidratálót használok, Essence-t vagy Estée Laudert. Matt bronzosítóval valamint highlighterrel kiemelem az arcom, és még pirosítózok az öltözékemhez illő színnel (natúr, barnás ruhákhoz bronzos vagy barackos pirosító, színesebb darabokhoz babarózsaszín vagy erős pinkes). A számra általában valami nude színezett ajakápolót teszek.
2012. ápr. 15. 18:21
10/16 anonim válasza:
Azt még lehagytam, hogy szerencsére alapozót nem kell használnom, csak ha bulizni megyek és fényképek miatt fontos a tökéletes smink. Korrektort szintén nem használok, nincsenek se pattanásaim, se karikás szemek. És a korom is lemaradt: 18/L.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!