Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok jó illatú női parfűmöket?

Brigivagyok kérdése:

Tudtok jó illatú női parfűmöket?

Figyelt kérdés
hát ha lehetne ne egy vagyonba kerülő parfűmöt, de legyen erősen édes illata, egy olyan ami után utánadfordulnak az emberek az úton. jelen pillanatban valami channelt használok de nem is érzem az illatát.

2012. ápr. 14. 20:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
a channelt névnapomra kaptam az egyik barátnőmtől. és majd igyekszem kipróbálni mindegyiket. ha nem is veszem meg őket akkor max kipróbálom őket a müllerben vagy valami parfümériában.
2012. ápr. 20. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerettem volna én is írni az avon Far awway parfümöt, de már más is írta előttem, a DM-es árkategóriából tudom ajánlani a Spirit márka vanília illatát, illetve az ezüst üveges BU-t.
2021. okt. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!