Nem édes illatú női parfümöket tudtok?
l'eau par kenzo, davidoff cool water
mindkettő friss illat
Virágos illat a premier jour a nina riccitől, egyaránt fiatalok és idősebbek is veszik. Ez egy könnyed virágos illat, ha erőteljesebbet szeretnél, akkor a kenzo jungle-t ajánlanám. :-)
A moschinotól a couture egy erősebb, fűszeres illat, az i love love pedig egy friss, citromos illat.
Hasonlóan citromos még a D@G-tól a light blue, ami kicsit karakteresebb, de szerintem drága, és nem túl tartós (a friss illatok nem igazán tartósak).
Még fűszeres illatból a paloma picassot tudnám ajánlani, amit inkább idősebbek szoktak használni, illetve a samsarát a guerlaintől.
Ha kicsit pontosítanád még, hogy milyet szeretnél, mondanék többet a kategórián belül. :-)
(Egy volt parfüm eladó :-))
megpróbálok pontosítani:) nem szeretem a nagyon édes illatot meg a nagyon töményet sem mert szó szerint rosszul vagyok tőle:)
pl: Naomi Campbell: [link]
ehhez hasonló illatot keresek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!