Hol mennyire fáj egy tetoválás elkészíttetése? Ilyenekre gondolok hogy pl alkar, felkar, lábszár, hát, stb.
Mindenhol fáj, mindig, mindenkinek. Vannak helyek, ahol kevésbé, ahol több a hús, kevésbé csontos rész, ott kevésbé fáj, mint például lábfejen, tarkón, mellkason.
Amúgy egyéne válogatja, kinek, hol, mennyire fáj
OFF
Az első válaszolónak üzenem, hogy egy balfax... kommentjében önmagának mond ellent.
ON
A kérdésre a válaszom:
mindenkinek más a tűréshatára.
Van aki meg akar halni a székben, én majdnem elaludtam.
Nem, nem azért, mert hős vagyok, hanem mert így sikerültem.
Sem egy achilles szakadás, sem egy érzéstelenítés nélküli gyökérkezelés nem külképp hatott meg...
szóval nem az a legnagyobb kérdés szerintem, hogy mennyire fáj... hanem hogy mit és hová tetetsz fel.
Jól gondold át. :)
Nekem bal felkar-mellkas-bal lapockán van nonfi.
Lapocka abszolút tűrhető volt,felkar minimálisan fájdalmas,de a mellkas az nagyon rossz volt.Volt rendesen fog összeszorítás :D
Nekem úgy tűnt fel,hogy pl felkaron megy a varrás,akkor egy idő után lezsibbad a kezem,és nem érzek szinte semmit,csak ha új részen kezd a mester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!