Milyen alapozót használjak? Vagy hogy alapozzam az arcomat? (lent)
egyszerű ha nem adnék magamra én is ilyen lennék(ezzel most nem arra célzok hogy igénytelen vagy)
1. szolizok
2. meg vettem egy olyan alapozót ami bőrszínhez illeszkedk,nem lesz maszkerű hatása egyáltalán és jól fed! Astor skin match a neve, vegyél belőle bőrödnél 1 árnyalattal sötétebbet,3600 ft de sokáig elég nekem november vége óta megvan pedig mindennap használom(szolis napon 2x is )
3. bronzosító púder. ettől lesz szép barna színem és igen kell a nyakra is és kell a dekoltázsra is. Veszel egy nagyfejű púderecsetet és azzal 2 perc alatt megvagy vele!
Nekem ezek nagyon beváltak,mindenki dícséri a színem is és bőrhibáimnak is búcsút mondhatok vele,legalább látszatra:)
1.Szoli? nemár.. :D köze nincs az igényességhez...
2. Fehér bőrre is lehet jó alapozókat találni, ezek nagyon jók. dm-ben meg rossmanban is ki tudod őket próbálni, a dekoltázsodtól sem fog nagyon eltérni:
3. a púderezést ne hagyd ki
4. a pattanásokra a legjobb a zöld korrektor, legutóbb az essence és alverde termékek közt láttam ilyet. egy próbát megér :)
Előző vagyok, a fehér bőrre talán ez a legjobb: Maybelline Affnitone Mineral Ivory
Nekem is ilyen van, üveges kiszerelésű, nagyon-tényleg nagyon sokáig elég :D és könnyű vele dolgozni
Köszi a válaszokat!
És a Maybelline alapozó mennyibe kerül kb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!