Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót vegyek? 14/L

Milyen alapozót vegyek? 14/L

Figyelt kérdés

Ha valami eseményre megyek és van pár pattanásom,azt szeretném kicsit alapozóval eltüntetni.A korrektor nekem nem vált be.Olyat szeretnék,ami nem nagyon drága,de jó minőségű.

Mit gondoltok erről?

[link]

2012. ápr. 11. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ezt ajánlom neked , nekem nagyon bevált..

Sokat keresgéltem mire rá találtam

14/L

[link]

2012. ápr. 11. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Amit te belinkeltél, az egy színezett hidratáló. Az ilyenek jó készítmények, de arra, amire te akarod használni, nem jók. Viszont az Essence pultoknál érdemes körbenézni. Ott találsz olyan alapozót, ami mattit is, tehát pont a te bőrödre való. Az eladók biztosan segítenek a szín kiválasztásánál vagy kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el. A kimondottan pattanásokra való színezett szárító termékeket még nem próbáltad?
2012. ápr. 11. 21:48
 3/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló:Amit belinkeltél képet,nem jeleníti meg.:/

2.válaszoló:Oké,akkor keresek valami jó alapozót.Még nem is hallottam színezett szárító termékről.:O

2012. ápr. 12. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, hátha valamelyik ezek közül megjelenik..

[link]

[link]

2012. ápr. 12. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2012. ápr. 12. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

nekem is ilyen van! és elég jó, 1600 körül van. szóval nem drága..:)

2012. ápr. 12. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó neked melyik tipusú van abból?

Az alján irja

Nekem 09 OPAL ROSE

2012. ápr. 12. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!