A józsefvárosi piacon lehet eredetinek tűnő LV táskát kapni? Milyen árba van?
Lehet venni masolatot.
Az hogy eredetinek tunik az relativ.
Nekem latszik rajta hogy koze sincs az LV-hez...
2. vagyok.
Szerintem akkor inkább egy Guess vagy hasonló kaliberű táskát vegyél, ha van pénzed.
Az még annyira nem is húzós mint az LV, de legalább minőség!
Ezek a kínais másolatoknak foszlik a varrásuk, nem a legjobban összerakott dolgokat árulják, hiszen náluk sok a dolgozó és inkább a mennyiségre dolgoztatják őket, mintsem a minőségre - kiv. ha a megrendelő, Nike pl. előír egy kötelező teljesítendő szintet.
Szerintem végtelenül kínos kamu LV táskával lófrálni... főleg ha nem totál csóró az ember. Lehet egy igazi LV drága, de ezek a táskák 20 évig melletted maradnak egyesek szerint...
A kínai nah... hát arról meg tudjuk hogy pár hónap az élettartama, és nekem többet nem is bírt egyik se, szóval maradok inkább a Mango, Springfield hasonló márkáknál, hogy ne kelljen suli után a kezemben a táskámmal a plázába rohannom új táskát venni, mert a kínai vacak szétesett napközben...
www.divatholmi.hu
Ez az oldal nagyon jó és bármit beszereznek amit szeretnél. A drágább másolataik már szinte pont olyanok mint az eredeti. És lássuk be ár érték arányban sokkal jobban megéri. Ugyanannyi pénzért akár 5-6 db táskát is vehetsz. Ugyanolyan strucc, vagy kecske vagy borjúbőr mint a valódi. Én többet is vettem és nagyon meg voltam elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!