Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit ilyenek a mai 12-13 éves...

Melinda- kérdése:

Mit ilyenek a mai 12-13 éves lányok?

Figyelt kérdés
Mert szoktam látni a youtubén olyan videókat hogy 12-13 éves lányok összevissza kenik magukat meg tele van a fijókjuk sminkekkel...És csodálkoznak hogy tele van az arcuk mindenféle piszokkal. Szülők: Ti engednétek hogy az ennyi idős lányotok agyonsminkelje magát? Én itt vagyok 16 évesen. Rendszeresen tisztítom az arcomat bio dolgokkal. És van egy korrektorom és egy szempillaspirálom meg szájra ajakbalzsamot használok ezeket is hetente kétszer.ha tálcán kínálnák fel nekem egy csomó sminket nem fogadnám el az biztos.

2012. ápr. 9. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nincs korrektorod :D
2012. ápr. 9. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jól gondolkodsz:)
2012. ápr. 9. 22:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: de van korrektorom de nem használom valami sokat ugyan is én inkább tisztítom az arcom ahejet hogy összekenném mindenféle sz@rral :D
2012. ápr. 9. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Én csak szemceruzát és szempillaspirált használok :) Az arcomra tuti nem kennék fel semmi olyan vackot.
2012. ápr. 9. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
mer nincs agya a többségnek, és azt csinálja amit a másik is csinál. Azt hiszik már ők felnőtt nők. Sőt igazi kifinomult úrihölgyek.
2012. ápr. 9. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Azt hiszik,hogy ez a menő,és ezt kell követniük+egymást utánozzák.Én egyáltalán nem ellenzem a sminket,én is használok alapozót+szempillaspirált napi szinten,alkalmakkor többet is,viszont néhányan tényleg korán kezdik.12évesen még rá se gondoltam,hogy sminkeljek.Életem első szempillaspirálját 13évesen kaptam,de csak alkalmakkor használtam.Rendszeresen használni alapozóval együtt csak 15évesen kezdtem el.

16/L

2012. ápr. 9. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Kislánykoromban imádtam az unokanővérem régebbi sminkcuccaival játszani, szerintem ebben nincs nagy dolog, ha az ember lány, jó eséllyel szeret gyerekként is pepecselni ezzel. Viszont 10-15 perc után meguntam, lemostuk, aztán mentem vissza társasozni a tesóimmal. Alkalmankénti szórakozás volt, ami szerintem nem elítélendő és nem is kirívó eset.

Viszont amikor még prepubertás kislányok ezzel vacakolnak és az eredményt közszemlére teszik, az zavar, és biztos, hogy ha lányom lesz, nem fogom megengedni, hogy kislányként így mászkáljon.

Szerencsére a kishúgom (11 éves, szóval már kezdődik a "rizikós" kor) tök normális kislány, amilyennek az ember elképzel egy 11 éves kislányt.

2012. ápr. 10. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 13 éve vagyok!Szeretek sminkelni és nagyon szépen is tudok!Nem használók sem alapozót sem púder...De van sok sminkes dolgom.NEM SMINKELEM KI MAGAM UTCÁRA SE SULIBA.Csak ha suli buliba megyek vagy születésnapra,és itthon,ha néha rám jön.Én is akartam sminkes csatornát...de én nekem valahogy nem jött össze,meg nem is akarom olyan sűrűn sminkelni magam..ezért inkább "rajzos" csatornát csináltam,ahol meg mutatom,hogyan tudok rajzolni.Nekem a szüleim azt mondták vesznek nekem mindenféle sminkes cuccot,de csak is jó minőségűt...Hagy tanuljam meg,hogy kell...de nem sűrűn!!!Mert szoktam 15....21...23 éves lányok olyan sminkel az arcukon járni,hogy az valami ocsmány..Engem zavar ha valaki általános iskolába halára festi magát..Esetleg 7 év végén 8.-ban egy kis szempillaspirál szájfény semmi több..Én ismerek egy csajt.5.-es a bőre hófehérkés és olyan sötét alapozó van rajta,hogy az csak na..Ja és nekem is van mindenféle arc tisztítóm meg minden krém..és nagyon szép bőröm van...sokan dicsérik.De a mai JÓ MÁRKÁJÚ sminkek már nem károsak annyira...sőt!(PL: MAC,Max Factor,Manhatten,Dior,Shanel....)
2012. ápr. 10. 14:53
 9/9 anonim válasza:
nézőpont kérdése ;) valaki így gondolja valaki úgy. én pl. minden nap kihúzom tussal a szememet, szempilla spirál, szemceruza, szájfény. alapozót nem teszek mert tiszta az arcom. de most akárhány éves, mért ne kenhetne magára egy kis alapozót ha tiszta ragya a feje?! ha elmegy kozmetikushoz csak rosszabb lesz..:DDD szerintem meg nagyon is visszataszító ha egy lány nem képes a fejét lealapozózni amikor tiszta pattanás ;) és egy nő igenis legyen csinos. parfüm,szájfény,szemceruza,szempilla spirál ;)
2012. ápr. 10. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!