14-15 éves lányok, milyen parfümöt használtok? Keresztlányomat lepném meg, de nem tudom, mi most a divatos ebben a korban?
Szia! :) egyik parfüm amit használok: Bruno Banani pure woman, a másikat FM groupból rendeltem, az pedig egy sárgadinnyés parfüm. Mindkettőnek fantasztikus illata van. Amit még használtam, szinte az összes női mexx parfüm, és néhány puma.
Jah, annyi hogy nem vagyok elkényeztetve, ezeket mind kaptam, karácsony, szülinap, névnap, stb.. :)
14/L
Nice By Mexx. Én ezt használom. Kellemes, édeskés illata van, anno az unokatestvéremtol kaptam, nagyon elégedett vagyok vele. Amúgy a Hannah Montana perfumoknek tényleg jó illatuk van, ahogy azt az egyik elozo hozzászóló írta. Azt is használtam egy idoben, a lila színu nekem tetszett, a turkizesnek is jó illata van, a rózsaszín viszont számomra már túl édes illatú volt. Amúgy az Adidas parfumoknek is kellemes illatuk van. A zoldes, a rózsaszín is jó, és azt hiszem a narancssárgát szagoltam még, az is finom volt.
Illetve a Puma perfumok azok, amiket ajánlani tudok.
Puma Animagical, Puma Jam, Puma Jamaica 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!