Műkörmöket szeretnék, na de hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Menjek el körmöshöz megcsináltatni? Mi az a zselés köröm? Mennyibe is kerül, na meg meddig tart? Árt a körmömnek? Vagy csináljam otthon? Szóval légyszi segítsetek! *-*2012. ápr. 4. 21:20
11/16 anonim válasza:
utolsóval értek egyet,rá hallgass!
12/16 anonim válasza:
Bocs,hogy beleszólok de szerintem ne csináltass,fölösleges.
Nem szép legalábbis én férfiként nem tartom szépnek és még pénzbe is kerül.
Persze ahogy jónak látod a te döntésed.
13/16 anonim válasza:
én is férfi vagyok , ez attól függ milyen a díszités, kinek mi áll jól :) más szem, más vélemény )
14/16 anonim válasza:
A műköröm is olyan, mint a pl. hajfestés. Van, akinek tetszik, van, aki ellenzi. Ez mindig így volt, és mindig így is lesz, a lényeg, hogy ha neked tetszik, és szeretnél, akkor csináltass, ha nem, akkor viszont ne.
15/16 anonim válasza:
Szia!
Nekem viszonylag régóta van műkörmöm, mert rágtam a sajátomat. Eddig csak zselés volt, most épp mandula formájú, szerintem sokkal kényelmesebb, mint a kocka. Holnap lesz 5 hetes, egy helyen tört le belőle egy darab, ahol bevertem az asztalba :)
(Ez az: [link]
16/16 anonim válasza:
Én is műkörmös vagyok, a tipes technika egyáltalán nem elavult, valakinek olyan a körme, hogy csak tippel lehet megcsinálni...nekem ezt egy profi körmös mondta, és egyáltalán nem szebb az épített, sőt meg sem lehet különböztetni őket, tapasztaltam! nekem az építettre hitték, hogy tipes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!