Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok linkelnétek nektek...

Csajok linkelnétek nektek tetsző műkörmöket?

Figyelt kérdés

2012. febr. 4. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
linkelni most nem tudok de nekem a francia kocka körmök tetszenek valami egyszerű kis díszítéssel ezek a hegyes körmök nekem egyáltalán nem tetszenek és azok a fiúk nagy többségének se jönnek be :DD
2012. febr. 4. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
fiú vagyok, nekem többféle köröm jön be, de ez függ attól, hogy kin van, milyen természetes körmön és milyen formájú, a hossz meg kérdéses, mindenkinek más áll jól, de az ilyen 10 centisektől már én is falra tudnék mászni
2012. febr. 4. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem az tetszik, ami úgy néz ki mint a természetes köröm. Szóval, hogy ne látszik, hogy műköröm, mert olyan kis rövid. Mint ez:

[link]

Nekem azért tetszik, mert minden körömlakk tovább tart rajta, meg mert nem töredezik le, mint a saját körmöm. A hosszú, és hegyes francia manikűrök egyáltalán nem tetszenek. Ezt a képet is azért linkeltem be, hogy lásd, hogy az ilyen formájú, hosszúságú tetszik. A mintája meg valami vagányabb legyen, ne pedig virágos, meg ne ilyen olyan kövek rajt. De viszont a csillogós körmöktől el vagyok ájulva. Azokat imádom!

2012. febr. 4. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi, még annyit, hogy 14 lány vagyok. utolsó voltam
2012. febr. 4. 23:45
 5/7 anonim válasza:
2012. febr. 4. 23:54
 6/7 Becevio válasza:
Szerintem így télre leginkább a szolid körmök illenek, a francia manikűr erre tökéletes. a szögletesnél viszont sokkal szebb az enyhén lekerekített. ha esetleg bevállalod hogy magadnak csinálod, használj sablont (ld bármelyik kínaiban), és először fesd a fehéret, rá a körömszínűt. Úgy természetesebb.
2012. febr. 5. 21:01
 7/7 kormii válasza:
44%
[link] télre én ezt ajánlanám :)
2012. febr. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!