Kinek van lila max factor false lash effect szempillaspirálja?
Figyelt kérdés
Én ma vettem akciósan rossmanba 3600-ért a hozzászólások miatt hogy mindenki mondta milyen jó, akinek van attól kérdem hogy tényleg olyan jó műszempilla hatása van? Tudom,holnap már kipróbálom de kíváncsi vagyok :))2012. ápr. 3. 16:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, nekem szép szempillákat csinált :)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi:))
2012. ápr. 4. 00:17
3/8 anonim válasza:
Nekem is volt, tényleg nagyon jó, de azóta találtam jobbat! :)
4/8 A kérdező kommentje:
hát én eddig bourjois szempilaspirál b*z* voltam az nekem tökéletes volt de annyi jót írtatok erről a lash effectről:)) milyet találtál utolsó?:)
2012. ápr. 4. 10:52
5/8 anonim válasza:
Nálam az Artdeco meg a Estée Lauder szempillaspirál vált be nagyon, de a Bourjois-át is imádom!
6/8 A kérdező kommentje:
art decom is van de kiegészítő spirálnak használom csak:)
2012. ápr. 4. 12:02
7/8 anonim válasza:
Mondjuk azt tudnod kell hogy nekem nagyon sok nagy göndör és nagyon hosszú szempilláim vannak, úgy hogy nekem kb mindegy mit használok, vagyis nem mert ha túl sok akkor már műszempilla hatása van, ami megint nem jó, vagyis én nem szeretem.... :D
8/8 A kérdező kommentje:
hát kipróbáltam,nagyobb durranásra számítottam ennyi pénzért:) jó szép meg jó a keféje is könnyű volt vele dolgozni, de Boujois nekem akkoris a favourite már megbántam hogy nem azt vettem:)) Végülis tényleg szokásosan műszempilla hatás lett de nem lett olyan dús meg gyors az eredmény mint bourjois-nál:) plusz használtam egy kis art deco szempillaspirál segítséget hozzá:) Összeségében azért meg vagyok vele elégedve, de nem veszek legközelebb ezt,maradok annál ami bevállt:)
2012. ápr. 4. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!