Szerintetek a LILA kifejezetten "női" szín?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 14:56
1/10 anonim válasza:
Én női színnek látom, ahogy a rózsaszínt is. Szerintem ezeket akármennyire nyomatják manapság a fiúk ez(eke)t, attól még nem lesz(nek) uniszex szín(ek).
2/10 anonim válasza:
nem mondanám, hogy kifejezetten női, de inkább női, mint uniszex...
3/10 anonim válasza:
nem, de inkább női, ez csak megszokás, ha ezen túl tudok lépni, akkor tetszik pasin is
4/10 anonim válasza:
sok fiún láttam lilát és borzalmas ,hányingerkeltő.. :SS a lila a kedvenc színem és elég ház ,hogy hamarosan a ,,fiúk színe" lesz.
5/10 anonim válasza:
nem értem, hogy egy pasi miért ne vehetne fel lilát, és miért nem öltözködhetne színesen? ennyi erővel akkor mi meg kéket meg zöldet nem hordhatunk? ez akkora baromság...
6/10 anonim válasza:
szerintem unisex szín.
Van olyan fiú akinek kifejezetten jól is áll.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is inkább nőies szín, a 2. legnőcisebb a pink után...
2012. márc. 5. 17:15
8/10 anonim válasza:
Szerintem inkább nőies, mint férfias, de ettől függetlenül szerintem egyáltalán nem gáz egy férfin se a lila szín. De amúgy függ az árnyalatától is valamennyire. Pirosat is hordanak pasik, szerintem az se gáz. Amit szerintem nem kéne nekik az a rózsaszín...
28/N
10/10 anonim válasza:
én imádom a lilát : ) és női színnek tekintem, egy pasin b uzisan áll, a rózsaszín után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!