Hogyan kell a szemfestéket lemosni kíméletesen?
Nekem a legtöbb melegvízzel és szappannal is lejön, de sminklemosót kell vattapamacsra tenni és azzal áttörölni párszor. Nem kell dörzsölni akkor inkább többször próbálni bőséges sminklemosóval.
Nekem avonos sminklemosóm van, jónak találom (fehér flakonban)
De bemész egy drogériába és megveheted. Nagyon ajánlom a DM saját márkás balea vattakorongját, 2 oldalas. Egyik sima, puha a másik érdesebb. Körömlakkot is le tudod vele szedni, ha teszel rá lakklemosót/acetont. Arctejet is fel tudod vele vinni, arctonikot stb. És a teszteken jobbnak bizonyult a niveánál , loreálnál és drága társainál 1. lett. 90 db van benne azt hiszem, nekem 30as mintacsomagom van jelenleg :)
Sminklemosót válassz érzékeny szemre valót szerintem, az sosem árt. Hirtelen nem tudok ajánlani, de szokott lenni rengeteg, az arclemosóknál arctonikoknál. Ha nem találod kérd az eladó segítségét nyugodtan. Nyugodtan bontsd fel szagold meg, melyik tetszik. Én személy szerint azokat szeretem, amik krémesek, tejesek. Az olajosak és a kétfázisúak nekem nem jöttek be, szétkenték a "nehezebb" sminket.
Ne haragudj, nem balea (az is saját márka) hanem EBELIN!.
ebelin vattakorong.
idáig mindig drága sminklemosókat használtam (használok) ameleyek általában beválnak. pl essense víz alapú lemosoja. vatta+ lemosó. eleinte amikor 10-11 éves voltam én is sokat szenvedtem vele.:) de már fél perces rutin. a szemzugaokba segíthetsz egy kis fülpálcácal is (azt is átitatod a lemosóval). fontos, hogy ne dörzsööld, hanem finoman mosd..:)
ezt a videot ma találtam a neten:
http://www.youtube.com/watch?v=Lc-8onVA5Jk&feature=channel
:O:O:O lehet h kifogom probálni, mert a videón nagyon hatásosnak tűnik..:) sokszerencsét!!
Húú,de gyors válaszok voltak!! Azt a tejes sminklemosót megveszem és gyakorolni fogok vele,hogy rutinos legyek a lemosásban. A kis videó nagyon szuper volt! Bárcsak nekem is ilyen gyorsan menne még a felfestés is :)) (míg kifestettem a szemem és leszedtem róla mindent,kb. 30 percbe tellett. :(
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!