Hajgöndörítés kíméletesen? Smink hogy nagyobbnak tűnjön a szemünk?
Kímélni szeretném a hajam de egyben göndöríteni mindeféle hajégetős cuccok nélkül ti hogy csináljátok?
A szemem pedig úgy szeretném sminkelni hogy jó nagynak hasson..valaki erre valamit?
köszi előre is..:D:D
egyszerű..jó minőségű hajcsavaró:) nem a legdrágábbra gondolok éppen:D úgy is tudsz választani, hogy milyen nagy loknit szeretnél.
Szerintem tegyél fel műszempillát, vagy csak fesd spirállal, ha jó nagyok amúgy is:) vagy ki is húzhatod..nemtudom..nekem nagy szemem van:D de mondjuk nálam alap a szem kihúzás meg néha a spirál:)
köszi szépen.:) igen alapból nagy a szempillám..meg a szemem is nagy..csak szeretem azokat a hatalmas boci szemeket:)
ja és a hajamnál elfelejtettem h váltól kicsit alább ér..és úgy nagyon oroszlános..próbáltam.:S:)
igen nekem is göndörebb ha vizes és magától szárad meg..pláne alvás közben..de ha egyensere szárítom akkor sem lesz fulos egyenes:D de énis szertem nagyon ha egyenes csak akkor megint csak baszom a hajsimítóvak:S:)
de köszi ari vagy h írsz:)
Nekem alapból hullámos a hajam. Ha göndören akarom hordani, akkor hajmosás után teszek rá Taft hajhabot, ami göndör hajra való. A hajamat úgy szárítom, hogy lehajtom a fejem és közben a fejemhez nyomkodom a tincseket. Nekem nagyon szép kis loknik szoktak kijönni. Remélem segítettem.
20L
15.22 vagyok
Nekem sem göndör ha magától szárad meg, csak hullámos. Ezzel a módszerrel azonban nekem teljesen begöndörödik. És napokig nem is jön szét. Viszont én olyankor a habon kívül mást nem teszek rá (pl. balzsamot sem). Jobban megtartja magát ha kicsit szárazabb. Sok sikert hozzá!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!