Gáz 14évesen elkezdeni használni a szemceruzát és a szemtust?
szemtust azt szerintem ne használj minden alkalommal.
VAgy ha igen akkor ügyelj arra hogy jól mosd le.Meg alapból minden lefekvés előtt mosd le az összes festéket.
Szerezz be színes szempillaspirált és egy klassz szőlőzsírt vagy szájfényt,ennyi elég kezdetnek.MAjd használj szemfestéket is.de eleinte ne vidd túlzásba a szádon semmiféleképpen de használj erős színt.
Én kb. 14 éves korom óta sminkelem magamat.
Szerintem elég, ha csak szemceruzát használsz, tus és szemhéjpúder se kell a napi sminkedhez. Húzd ki a szemedet alul és felül a pillák tövében és fültisztító pálcikával satírozd el. Ha nagyobbítani szeretnéd a szemeidet, akkor a belső felénél fehéret használj.
Ehhez egy jól választott, nem ragadós spirál, és sokkal másabb lesz az arcod.
Szerintem többre nincs szükséged.
De kísérletezgess nyugodtan, fényképezd le a sminket és később összehasonlíthatod, hogy mi áll jól.
Jó kísérletezést! =)
Viki (16)
hát gratula ha tudod használni a szemhéjtust :D
nem viszem túlzásba a sminkelést. szempillaspirált és szemcerkát használok. Ugy gondolom h egy 14éves (én 15vagyok )lánynak nem kell túlzottan sminkelnie..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!