Csak én vagyok ilyen helyzetben? Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve próbálom megtalálni a "tökéletes" parfümöt. Tudom persze, hogy ez mindenkinek más sőt lehet hogy az üvegben finom de magadra fújva undorító. Mostanában fogyott el a régi parfümöm amit elfújkáltam, először nagyon tetszett de kb egy hét után meguntam és tudtam hogy nem az igazi.. Most megint gőzerővel keresgélek. Elkezdtem teszteket kitöltögetni hogy milyen illene hozzám de ezek se sokat segítettek... Segítenétek hogy hogy induljak el? Ti mi alapján választotok parfümöt? Esetleg tudnátok nekem segíteni? Olyan parfümöt szeretnék, ami nem drága (max 5000Ft), az illata tartós (de nem annyira hogy zuhanyzásnál se tudod levakarni magadról), fiatalos, kifinomult, elegáns, fás-füves-virágos illatkategória és ami nagyon fontos: nem émelyítően édes. Ha valaki tudna segíteni akkor nagyon megköszönném!2012. márc. 31. 14:56
1/6 anonim válasza:
Az Avon által forgalmazott parfümök nagyon jó minőségűek.
2/6 anonim válasza:
Az Avon-os parfümök tényleg jók, mind illatban, mind árban és tartósak is. Rengeteg féle van, és mindből van minta, hogy akár egy hétig is magadon hordhasd és megtapasztald, hogy tetszik-e.
3/6 anonim válasza:
én is parfümöt keresek, van 2, az egyiket ősszel - télen használom, a másikat tavasszal - nyáron, de szeretnék még 1 tavaszi illatot
én először végignézem az összes EDP illatot, utána ha nem találok az EDT- ket is végignézem
4/6 anonim válasza:
Én tudok jobbat ajánlani az Avonosoknál :) Én is ilyet (ilyen "márkát") használok és nagyon jó, privátban érdeklődhettek, szerintem megtalálható mindenkinek a maga illata, ennek a fás-füves-virágosnak utánanézek :) Üdv!
5/6 anonim válasza:
Nálam ez egyszerűen úgy működik/működött, hogy megszagoltam és mint amikor szerelem ér első látásra (ez esetben szaglásra, ugye) azt gondoltam, hogy IGEN, ez az illat KELL. Nekem 2 ilyen illat van, az egyiket 14 éves korom óta használom, a másikat kb. 20 éves korom óta. Ezek a "signature" illataim. (DKNY Woman és T. Hilfiger: Tommy Girl)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld kéz. Majd még keresgélek :)
2012. ápr. 10. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!