Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercinget szeretnék. Ha...

Nyelvpiercinget szeretnék. Ha berakatom meg fog gátolni a trombitálásban?

Figyelt kérdés

sziasztok.3 éve trombitálok,de szertném berakni a Nyelvpiercinget akarok és szeretnék kérni pár tippet hogy aki berakatta és valamien fúvós hangyszeren játszik milyen tapasztalatai vannak vele.

Akik nem tudják hogy mijen nyelvpiercinggel trombitálni vagy más fúvós hangszerrel játszani azt kérem ne írjon baromságot. Köszönöm!

2009. jún. 15. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem trombitáláshoz nem kell beledugni a nyelvedet a trombitába... vagy tévedek? Ha nem, akkor milyen gondot okozhatna? :DDD
2009. jún. 15. 20:01
 2/4 anonim válasza:
0%
szólj ha berakattad jöhetsz nyalni a seggem te kis homár!!!!!! :D
2009. nov. 30. 20:22
 3/4 anonim válasza:
27%

primitiv sz*rok....-.-

szeritnem ne rakass be mert később a dupla vagy triplanyelvnél lehet h akadni fog vagy kényelmetlen lesz megütni egy-egy hangot

am nemtom miből gondolod h lány nem trombitálhat O.o balf*sz

2010. jan. 4. 23:28
 4/4 anonim válasza:

Figyelj! Egyáltalán nem jó ötlet nyelvbe vagy száj környékre piercinget rakatni!!!Meg fog gátolni még a szimplanyelvben is, nemhhogy a duplában és a triplában!!!!! Nekem a nyelvemben/számban nincs piercing , mert trombitás vagyok és a hangszer ezt nem engedi:D

De ha mindenképpen piercinget akarsz akkor orrba fülbe szemöldökbe és még egyéb más testrészekre is lövethetsz!Nekem orromban és a fülemben van egynéhány piercing!

Üdv.egy másik trombitás:D

2011. márc. 14. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!